Sunday, June 26, 2011

duhai hati bersabarlah

ya Allah..setahun tenang kini kembali bergelora..ternyata memang ketenangan kegembiraan hanya sementara..tapi mungkin juga bermaksud kiranya ada kegelisahan atau kesakitan,ia tidak akan bertahan lama juga.marah bukan jalan yang bijak. cewaaaaahhhh...ayat drama mlayu neh..kalah siti saleha tau..hahaha

but sometimes when u've tried ur best to stress things you dont like and people seem not to understand,it kinda start a fire in that little tiny heart..xtau nak guna bahasa ape..straight forward dah,subtle way pun dah..hint pun dah..penaaat sgt yaAllah..ssh sgt kah percakapan hambaMu ini untuk difahami.. ignore my mixed language..tgh cuba nk tenangkan hati..

pnh dgr ayat once bitten twice shy?tu kalau once,kalau 3,4,5,6 kali?mgkin 10 atau 11?there was one day in this one year,when i did make up my mind,and promise myself that i'll try to hold tightly to the vow i've made.tak perlu tanye kenapa xperlu try untuk ambik tahu atau pun cuba untuk mengubahnya..bila tiba masenya,bila Tuhan kate itu takdirnya, semua itu akan berubah..kalau saya sendiri pun xde effort nak ubah maksudnya saya xharapkan org lain utk try nk buat cmtu..skg tgh ckp baik,tgh boleh control darah muda ini,tolong laaa..just leave it!

ya Allah tenangkan lah hati ini..jangan biar kesabaran menipis..jangan biar persahabatan terputus..

Share:

0 comments: