Sunday, January 23, 2011

menjawab soalan seseorg

i dont know why people love to talk about me..sometimes i'm tired listening to things they said..haha..and another thing is fb chat! i dont do fb chat except with my family or close friends only..so no matter how hard you try to chat with me,cakap laaa sombong ke bajet cun ke ape2 laaah,it wudnt change anything.

and satu bnda nk clarify..hari tu adelah satu manusia ini menyampaikan rase curious nye kpd saye..omg bhs rojak gilaa lah..xkisah laa...dia ckp cmni,idzni knp ko xde bf lg,bkn slalu ko single lame2 ni(ok ini agak siot,hahha) n aku dgr ade je suka ko knp xsuka dia?ke ko still xleh get over the previous guy?

phewwww..*smbil menarik nafas dalam2*
pasal knp xnk cr bf tu ckp laaa kalau sy jwb bukan masenya laagi..i did like sum1 but i just cant picture myself being in a rshp yet..tp xtau laa kan kot esok lusa ttbe thomas muller dtg melamar and nak masuk islam saye onnn je..haha..n psl org suka tuh no comment sbb mcm ntah..stakat suka2 sy pun slalu je suka2 org..so utk tgk bnda ni as serious nye bnda mcm malas je..n pasal xleh get over ni part yg plg pntg..there's a big different in not being able to get over sum1 before n not yet ready for the next one. saya suka analogy batchmate sy..dia ckp past rshp ni macam luka kt tgn..bila luka kita sapu ubat letak plaster n stuff..n one day luka tu da sembuh tp parut tu ttp ade..mksdnye bila kita tgk luka tuh kita da xrase pape..da xsakit laah sbb vascular spasm,coagulation plug and jugak clotting cascade telah menjalankan tugas dgn baik*revision medic sket* tp bila kita tgk parut tuh kita akn igt oh ni time sy jatuh longkang naik basikal bajet hebat xnk pegang handle..hehehe...so same laaa..bilaaa org ckp psl tu,of course bnda tu dtg balik tp stkt dtg je laaa..it's been quite long tho so y not bia je yg lps jd bnda yg lepas..

pasal ade bf ke xde bf ke tu xde kaitan..i guess medicine dah buat saye rase menarik utk stay single..knp?sbb waktu tdo tunggang langgang..fon xtau kemana..layan drama korea xigt dunia..it's been easy that way..n probably as i said before i'm not yet ready to throw myself into a dramatic scene and let my heart be vulnerable. 4months of happiness without a single tear*except utk drama korea n jugak drama indon hari tuh* makes me feel complete!

so encik yg menanya harap berpuas hati dgn jwpn ye..

Share:

7 comments:

shikinhssn! said...

yeayy agree! buat ape nak msuk dalam satu serious relatnship, bila kita boleh just mingle n flirt dgn sume org. (ok,part flirt tu abaikan). hee. and org yg tak penah experience, xkn faham the real meaning of GET OVER HIM/HER. kan? :P

nik idzni dalila said...

hahaha..exactly!yup yup..hanya certain org je yg memahami tp idzni tau cik gojes kita ni faham kan kan?heeeeeeee :)

: nako : said...

hehehehehehe!
guess my wound pun jatuh beskal masuk longkang juga! LOLLLL


*IMY babe!*

♪ almaz ♪ said...

i like this one. hah kaw. amek kaw ****K! LOL

nik idzni dalila said...

nako-hahhaha..tu laaaah..len kali jgn laaah nk naik2 basikal..jln kaki je...:D

almaz-hahahhaha..kan kan...harap2 xdelaaa lps ni org nk tnye soalan2 cmni dah :)

Abu Anas said...

ak dlu penah cakap kt diri sendiri bende sama...and hidup single ke x, dua2 hapi asalkan camne kite handle hidup kite ni..sbb ramai slalu nk cakap single lg best or kapel lg best...asalkan kite tau camne nk enjoy hidup kite, mana2 pun x ksh...

nik idzni dalila said...

betul2..mane2 pun probs akn ttp ade..single pun ade,kapel pun ade tp yg plg pntg yg mne lg bearable and sesuai dgn keadaan skg kot..nak hepi byk je cara kn..haha :D