Friday, September 17, 2010

broga broga

saya sukeeeeee!heeeee!ok ni mcm agak gedik..pebenda laa idzni..
banyak gak laa bnda2 yg best jadi dlm hidup sy before nk fly ni..bbq time raya yg sume satu family dtg,duk gelak2 crite2..sumpah best n akan rindu..wpun ade time sy di-fire dgn hbtnye,haha tp xamek kisah pun..sume org happy..

n smlm kakak bw gi daki broga hill..yg ni plg best..sy ske activity lasak tp sport xske sgt sbb xreti main..sy tau main netball je n badminton stakat pukul shuttle cork boleh laaaa...yg lain mmg xreti laaaah..tp bab daki2,masuk hutan,junggle trekking,kayak,abseiling n flying fox sy mmg sukaaaaa..
ni sume start baru je time form4 ble ikut skolah pnye trip g hutan kt setiu kot..haa,pastu terus suke..tp xdelaaa buat slalu sgt..time time buat sumpah puas hati laaah



sempat pose tuu

di puncak :)
bpeluh yg amat

pics lain ade kt fb..lemak dah dibakar..turun2 makan mcd pulaaaak..haha..but it's the fun that counts..so it's okay :)
Share:

1 comments:

Nobita Sensei said...

mucuknye die..bau peluh~ :P